Arome eurocanadian
Arome eurocanadian
Parfumuri eurocanadian
Parfumuri eurocanadian
Coloranti eurocanadian
Coloranti eurocanadian
Emulsii eurocanadian
Emulsii eurocanadian
Condimente eurocanadian
Condimente eurocanadian

Istoric

Înființată în urmă cu 15 ani, S.C. Euro Canadian Industries S.R.L. este una din cele mai importante firme din România care se ocupă cu importul și distribuția Aromelor alimentare, Agenților de parfumare, Coloranților și Emulsiilor. Se bazează pe o calitate deosebită a produselor și serviciilor oferite fiind o companie recunoscută în România.

Firma a început activitatea în România, în anul 1995, ocupându-se de producția materialelor prime utilizate în industria alimentară și având un număr mic de angajați. Sediul firmei a fost situat într-o zonă centrală a Bucureștiului. O dată cu trecerea timpului firma a început să se dezvolte din ce în ce mai mult, datorită calitații ridicate a produselor oferite, devenind astfel una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de materii prime.

Din anul 1997, Euro Canadian a facut un mare pas in intampinarea nevoilor clientilor privind calitatea superioara a materiilor prime, preturi accesibile si serviciu de calitate.

Obiective

Scopul Euro Canadian este sa ajute clientul in realizarea celor mai bune produse. Leave the final touch for us. Euro Canadian este mereu constienta de faptul ca piata este intr-o continua evolutie si de aceea isi sustine clientii in realizarea unor produse inovatoare , oferind o gama variata de materii prime noi personalizate.

Euro Canadian ofera clientilor servicii si produse de inalta calitate, de aceea va garantam faptul ca Euro Canadian este partenerul ideal afacerii dumneavoastra.

Obiective:

  • Crearea unor relatii bazate pe incredere si de lunga durata atat cu clientii, cat si cu furnizorii;
  • Oferirea de materii prime de inalta calitate conform standardelor europene;
  • Detinerea de personal calificat si bine instruit ce asigura satisfacerea deplina a tuturor solicitarilor producatorilor din industria alimentara si non-alimentara;
  • Mentinerea pozitiei pe piata romaneasca, fiind printre primele companii distribuitoare de materii prime;
  • Lansarea unor produse noi cu ajutorul furnizorilor.

 

Certificari

Evenimente

Click pe imagine pentru a vedea galeria

În luna martie 2010, cu ocazia Saint Patrick’s Day, au fost colorate fantanile din București, fiind utilizat colorant distribuit de Euro Canadian. Vezi articolul din hotnews

Datorită dezvoltării companiei, au fost luate decizii importante la nivel de conducere, și anume construirea unui nou sediu și a unei fabricii pe terenul propriu din București, constructia fiind finalizata la jumatatea anului 2011.