Arome eurocanadian
Arome eurocanadian
Parfumuri eurocanadian
Parfumuri eurocanadian
Coloranti eurocanadian
Coloranti eurocanadian
Emulsii eurocanadian
Emulsii eurocanadian
Condimente eurocanadian
Condimente eurocanadian

Arome

Aromele si gustul produsului reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente in promovarea produselor dumneavoastra. Veti avea ocazia de a personaliza gustul produselor dumneavoastra cu ajutorul celor mai bune Arome alimentare.

Dezvoltati-va gama de produse, ofeindu-le o Aroma si un gust deosebit cu ajutorul nostru.

Agenti parfumare

Realizarea unui parfum este mai mult decat actul de productie in sine, este o arta.

Cel mai important lucru este sa-l lasam pe client sa profite de experienta noastra in domeniul parfumurilor, astfel incat sa obtina produse care sa se plieze intru totul dorintelor si imaginatiei sale. Cu ajutorul Agentilor de parfumare veti putea realiza cele mai placute produse, reusind sa le oferiti clientilor dumneavoastra un vis parfumat.

Agentii de parfumare sunt utilizati pentru realizarea urmatoarelor produse: odorizante, cosmetice, produse chimice, servetele si lumanari parfumate, detergenti, sapunuri, balsam pentru haine, etc.

Emulsii

Euro Canadian ofera o gama variata de Emulsii, reusind astfel sa se impuna pe piata bauturilor racoritoare. Datorita calitatii Emulsiilor, clientii reusesc sa obtina produse inovatoare, de cea mai buna calitate.

Condimente

Elementul de baza pentru utilizarea Condimentelor este savoarea. De aceea, Condimentele oferite de Euro Canadian reusesc sa aduca produselor dumneavoastra, savoarea la cei mai inalti parametrii calitativi.

Avem o gama variata de Condimente ce pot fi utilizate pentru: snacks-uri, chips-uri, astfel reusim sa oferim o noua viziune produselor dumneavoastra.

Coloranti

Culoarea da viata produselor dumneavoastra. Un gram de culoare si produsele parca incep sa zambeasca.

Euro Canadian dispune de o paleta de culori utilizata atat pentru domeniul alimentar cat si pentru domeniul non-alimentar.